T750 | RUCKUS T750 Unleashed Indoor Access Point AX (WiFi6)

3195,- excl. btw alléén op bestelling
De Ruckus Unleashed T750 is een high-end Wi-Fi 6 (802.11ax) Outdoor Access Point. De T750 is ontwikkeld voor steeds drukker wordende openbare ruimtes zoals vliegvelden, concertzalen, stadions, treinstations en andere dichtbevolkte stedelijke ruimtes.

Beschrijving

Ruckus T750 Unleashed

De Ruckus T750 Unleashed met ingebouwde controller is het eerste Ruckus WiFi 6 outdoor access point. De T750 voldoet aan de eisen die omvangrijke buitenlocaties met een groot aantal mobiele gebruikers aan een WiFi-netwerk stellen. Het 2.5 Gigabit 11ax access point voorziet stadia moeiteloos van WiFi

Eigenschappen Ruckus T750 Unleashed:

802.11ax (WiFi 6) outdoor access point met ingebouwde controller
Snelheid: 1148 Mbps (2,4 GHz) + 2400 Mbps (5 GHz)
8 streams, MU-MIMO (4×4:4 in 2.4GHz, 4×4:4 in 5GHz)
Dual-backhaul: SFP(+)-poort en 2.5 Gigabit Ethernetpoort
1x Gigabit Ethernet met 802.3af PoE, 1x USB 2.0 (Type-A)
Gevoed via 802.3at PoE
BeamFlex+: adaptieve antennes
ChannelFly en SmartMesh technologie
Ingebouwde GPS en WPA3 beveiliging
Weerbestendige behuizing (IP67 gecertificeerd)

Outdoor WiFi 6 access point

Het Ruckus T750 outdoor WiFi 6 access point levert hoge WiFi-prestaties, zodat men ook in omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers van een snel en goed dekkend WiFi-netwerk gebruik kan maken. De 2.5 Gigabit LAN-poort zorgt ervoor dat de backhaul geen knelpunt vormt bij het leveren van deze hoge prestaties en WPA3 houdt het netwerk veilig. Een zeer geschikt access point voor in drukke stedelijke omgevingen zoals winkelcentra en pleinen en andere openbare of high-density omgevingen zoals stadions, parken, luchthavens en congrescentra.

Snelle WiFi-prestaties voor data-intensieve toepassingen

Het dual-band access point ondersteunt tot wel 8 gelijktijdige streams (4×4:4 op 2,4 GHz en 4×4:4 op 5 GHz) en past OFDMA en MU-MIMO technologie toe om razendsnel met meerdere clients tegelijk te communiceren. Het netwerk is met snelheden tot 1148 Mbps op 2,4GHz en 2400 Mbps op 5GHz geschikt voor data-intensievere applicaties zoals 4K videostreaming. En voor latency gevoelige data- en spraakapplicaties biedt het access point QoS-mogelijkheden.

Ruckus Unleashed uitvoering

Ruckus Unleashed access points beschikken over een ingebouwde virtuele controller. Binnen het lokale netwerk wordt het eerste access point de primaire controller die de overige access points aanstuurt. Mocht het primaire access point uitvallen, dan zal een tweede access point, die fungeert als secundaire controller, de taken overnemen. Hierdoor heeft u altijd een constante verbinding. Daarnaast ondersteunt het access point seamless roaming. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, wordt deze automatisch verbonden met het dichtstbijzijnde access point, zonder dat de verbinding tijdelijk wegvalt.

Ruckus Unleashed Mobile app

Naast het Ruckus Unleashed Dashboard is er ook een Ruckus Unleashed Mobile app beschikbaar. Het netwerk installeren, een upgrade uitvoeren, de snelheid testen of instellingen wijzigen; het kan allemaal via uw telefoon of tablet. Daarnaast biedt de app een nauwkeurig overzicht van de gebeurtenissen op het netwerk, geïllustreerd met grafieken en diagrammen. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel verkeer heeft plaatsgevonden op een specifiek AP en om wat voor verkeer het ging.

BeamFlex+ en ChannelFly technologie

De Ruckus T750 Unleashed optimaliseert de draadloze prestaties van het netwerk door middel van verschillende technieken. Met behulp van BeamFlex+ zendt de T750 het WiFi-signaal via het meest ideale zendpatroon naar de aanwezige WiFi-apparatuur. De verbinding is altijd stabiel doordat de antennes het uitgezonden signaal automatisch aanpassen aan de locatie van de mobiele apparaten. Bij BeamFlex+ is er sprake van verticale en horizontale polarisatie, dus ook bij paalmontage profiteert u van deze technologie. Middels de ChannelFly-technologie selecteert de Ruckus T750 Unleashed automatisch het RF-kanaal met het beste signaal. Hierdoor schakelt het bij interferentie direct over naar een ander kanaal op basis van statistische analyses en realtime capaciteitsgegevens.

WPA3-beveiliging

Een goede netwerkbeveiliging mag natuurlijk ook niet ontbreken. Met de Ruckus T750 Unleashed zit dat wel goed; het access point beschikt namelijk over de WPA3 beveiligingsstandaard (opvolger van WPA2). Gebruikers met WPA3-compatible apparaten profiteren van een verbeterde beveiliging. Zo kunnen ze veilig gebruikmaken van een publieke hotspot en zijn ze beschermd tegen ‘brute force’ aanvallen.

Outdoor behuizing, geschikt voor paalmontage

De Ruckus T750 Unleashed is voorzien van een weerbestendige behuizing (IP67) en kan daarom zonder problemen buiten geplaatst worden. Bij temperaturen van -40°C tot 65°C werkt het access point moeiteloos naar behoren. Dit outdoor model is geschikt voor paalmontage.

Supportcontract niet inbegrepen

De Ruckus Unleashed serie wordt standaard aangeboden zonder supportcontract. Wilt u in aanmerking komen voor technische ondersteuning via KommaGo Support, dan dient u apart een supportcontract af te sluiten voor 1 jaar, 3 jaar of 5 jaar. Het contract biedt tevens toegang tot software updates/upgrades en premium webcontent en tools.

Extra informatie

Specificaties

Specificaties
Artikelnummer: ZFT750-U

Merk: Ruckus Wireless

Aantal access points
1-pack
WiFi standaard
WiFi 6 (11ax)
WiFi-frequentieband
2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor
Outdoor
Snelheid 2,4 GHz
1148 Mbps (11ax)
Aantal streams 2,4 GHz
4×4
Snelheid 5 GHz
2400 Mbps
Aantal streams 5 GHz
4×4
Beheer via Cloud
Optioneel
Maximaal zendvermogen
26dBm/400mW
PoE-ondersteuning
PoE+ 802.3at
PoE-injector meegeleverd
Nee
LAN-aansluiting
1x Gigabit, 1x 2.5 Gb LAN
Roaming ondersteuning
Seamless roaming
Antenne aansluiting
Geen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T750 | RUCKUS T750 Unleashed Indoor Access Point AX (WiFi6)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DPL Cloud

ICT infrastructuur & Software in de Cloud, in goede handen.

Data Center

CONTACT US

  • Hegge 21, 6365 EA Schinnen
  • +31 (0)46 443 48 25
  • info@dpl-cloud.nl

Smart Workplace

KvK: 24362876 Limburg

BTW: NL00119511B41

Algemene Voorwaarden
Ga naar de bovenkant