DPL internet solutions gaat samenwerking aan met DELTA Fiber Netwerk

DPL internet solutions werkt aan de verglazing van Zuid-Limburg en de samenwerking met DELTA Fiber Netwerk sluit hierop goed aan. Glasvezelaansluitingen zijn nodig om nu en in de toekomst te voldoen aan de groeiende vraag naar snel breedband internet en iedereen te voorzien van snel en stabiel internet.
DPL internet solutions levert glasvezel en dit wordt mogelijk gemaakt met bekende leveranciers zoals KPN en Ziggo. En vanaf nu ook DELTA Fiber Netwerk.  Deze samenwerking zorgt voor een fantastische uitbreiding op ons portfolio waar onze klanten enorm van profiteren.

DELTA Fiber Netwerk: “Wij zijn een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland en toegankelijk voor iedereen. De samenwerking met DPL internet solutions sluit goed aan bij onze groeiambities, met name voor de verglazing van de industrie- en bedrijventerreinen.”

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van DELTA Fiber Netwerk. Niet alleen in de stad of een bepaalde regio, maar ook in het buitengebied. Om deze ambitie te realiseren legt DELTA Fiber Netwerk grootschalige glasvezelnetwerken aan in Nederlandse plattelandsregio’s. En dat is een hele uitdaging. Het buitengebied is rijk aan bomen, snelwegen en spoorbanen. Ook zijn de afstanden in het buitengebied ongeveer 30 keer langer dan in de verstedelijkte gebieden. Dat betekent dat er veel gegraven moet worden.

Om de glasvezelnetwerken te bouwen, is een grote investering nodig. EQT Infrastructure – de investeerder achter DELTA Fiber Netwerk – draagt het grootste deel bij. Maar ook bewoners wordt gevraagd om een financiële bijdrage. Dat gebeurt in de vorm van een vastrechtvergoeding. Het bedrag wordt naast het abonnement voor televisie, internet en/of telefonie in rekening gebracht. Zij kunnen zich tijdens een glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk hiervoor inschrijven. En wanneer 50 procent van de adressen in het campagnegebied zich aanmeldt, is de campagne geslaagd en kan er een glasvezelnetwerk aangelegd worden.

Inmiddels kunnen meer dan 700.000 adressen via het netwerk van DELTA Fiber beschikken over snel internet. Een flink aantal, verdeeld over heel Nederland.

Nu ook Glasvezel in de kerkdorpen Puth Schinnen en Sweikhuizen mogelijk!

Voor hetzelfde geld supersnel & stabiel internet

Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!

Met z’n allen tegelijk online

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!

De internetsnelheid krijgen die beloofd wordt

Met glasvezel krijg je een gegarandeerde internetsnelheid. Namelijk de snelheid van het abonnement waar je voor kiest. En als de hele straat online is, dan merk je daar niets van. Jouw verbinding is dus altijd snel en stabiel.

Glasvezel in Puth, Schinnen en Sweikhuizen

DELTA gaat verder! De nieuwste ontwikkeling is de aanleg van het glasvezelnetwerk in Puth, Schinnen en Sweikhuizen. Glasvezel is het modernste netwerk van Nederland waarmee je alles uit je internet en televisie aansluiting kunt halen! Met glasvezel van DELTA kun je met zijn allen in huis tegelijkertijd online zonder haperingen. DELTA is de eerste provider in Nederland die internet tot wel 8 Gig mogelijk maakt! Met eindeloze mogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Dit is voor jou hét moment om voor supersnel glasvezelinternet van DELTA te kiezen. Dit supersnelle netwerk wordt namelijk naar Puth, Schinnen en Sweikhuizen gebracht als 35% van de bewoners voor glasvezel kiest.

Wat jouw voordeel is?
Ongekend snel uploaden en nog stabieler internet. Perfect voor de nieuwste babyfoons, deurbellen met camera’s en alle andere slimme apparaten. En natuurlijk voor thuis college volgen via Zoom en zonder haperen streamen in de allerhoogste resolutie.

Bestel vóór 26 januari een glasvezelpakket van DELTA en bespaar op de aansluitkosten ter waarde van 650,-! Woon je in het buitengebied? Dan betaal je geen aansluitkosten ter waarde van 995,-. Kies voor het Flexpakket van DELTA en profiteer van het internet van de toekomst!

DELTA Fiber gebruikt nieuwste technologie XGS-PON

Daar waar nieuwe technologie beschikbaar komt, zal DELTA Fiber deze zo snel mogelijk toepassen. Op die manier blijven we met XGS-PON voorop lopen in de netwerkontwikkeling! Aan onze glasvezelkabels zelf verandert met deze technologie niets. Het gaat juist om de techniek in onze netwerkcentrums en de apparatuur bij de klanten thuis. Door hier de nieuwste technologie en apparatuur toe te passen wordt het mogelijk om internetsnelheden tot 8 Gbps (8.000 Mbps) te halen en zijn we voorbereid op snelheden tot zelfs 25 Gbps.

Over DELTA Fiber Netwerk

Snel internet voor iedereen in Nederland. Dát is de ambitie van DELTA Fiber Netwerk. Om dat te realiseren, voeren wij glasvezelcampagnes waarbij inwoners zich kunnen aanmelden voor glasvezel.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Op steeds meer bedrijventerreinen ligt glasvezel van DELTA Fiber Netwerk. En we blijven uitbreiden. Hierbij houden we rekening met de wensen van de lokale ondernemer en voegen we waarde toe aan het terrein. We zorgen ervoor dat de ondernemers en bewoners ook in de toekomst kunnen profiteren van supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Benieuwd of ons glasvezelnetwerk beschikbaar is op jouw bedrijventerrein? Neem snel een kijkje!

CONNECTIVITY

SECURITY

CLOUD

247SERVICES

VOIP

MOBILE