Datacenter infrastructure

De impact van het coronavirus heeft één ding duidelijk gemaakt; digitale diensten en omzetkanalen zijn niet langer een wanna have maar een must have. Voor COVID-19 waren de grenzen tussen fysieke en digitale werelden al aan het vervagen. Na COVID-19 zullen deze grenzen grotendeels verdwenen zijn. Dit betekent dat moderne organisaties versneld de uitdaging moeten aangaan om hun digitale strategieën aan te passen aan deze nieuwe realiteit.

Belangrijk hierbij is het leggen van een goede basis, die de waarde die verborgen zit in data ontsluit en geschikt is voor het gebruik van opkomende technologieën als AI, machine learning en data science. Om dit te concretiseren heeft Fujitsu gekozen voor de Data Driven Transformation Strategy (DDTS). Onderdeel van deze strategie is een methodiek die door Fujitsu en haar partners kan worden ingezet om op gecoördineerde, stapsgewijze wijze toe te werken naar een datagestuurde digitale transformatie.

De huidige Corona-pandemie heeft deze kloof in rap tempo vergroot. De nieuwe digitale wereld maakt dat bedrijven, groot én klein, hun strategieën wel moeten aanpassen op digitalisering. Dus veel bedrijven beseffen dat ze moeten digitaliseren om concurrerend te blijven, maar de druk om te transformeren en verder te gaan dan on-premise technologieen betekent niet dat organisaties kunnen stoppen met nadenken over infrastuctuur.

Hoe snel, gevirtualiseerd, cloudgericht of software-gedefinieerde toekomstige IT wordt, moeten bedrijven ervoor zorgen dat ze de juiste infrastructuurstukken hebben om te ondersteunen -hun digitale ambities.

#1 in Performance

Fujitsu servers voeren de applicatie benchmarks aan en zijn ontworpen voor efficiëntie in dagelijks gebruik.

#1 in Duurzaamheid

Fujitsu servers leveren hoge performance per watt, opereren op hogere omgevingstemperaturen en zijn het best te recyclen in de markt.

#1 in Betrouwbaarheid

Fujitsu servers kennen een lage ongeplande downtime en zijn gemiddeld 6 jaar in dienst voordat ze worden vervangen.

Het juiste server platform voor

elk business scenario

Fujitsu bied een fantastische mix van systemen, oplossingenen expertise om maximale productiviteit en flexibiliteit te leveren.

MODERNE DATA CENTERS

Van edge tot core tot cloud – Waar light het middelpunt van uw data?

PRIMEFLEX Generic pdf

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

De snelste weg naar Data Center Infrastructures

FUJITSU Integrated System PRIMEFLEX is een combinatie van servers, storage, network connectiviteit en software. PRIMEFLEX bied zowel ready to run’ systemen dia voorgeinstalleerd zijn in de fabriek, en customizable reference architecturen.

FUJITSU Server PRIMERGY Family Brochure

Klaar voor digitale transformatie met workload-optimized servers: Wees Flexibel. Met de juiste basis.

vp-primergy-en