CLOUD COMPUTING.

Microsoft Azure is een voorbeeld van een openbare cloud. Bij een openbare cloud is alle hardware, software en andere ondersteunende infrastructuur het eigendom van de cloudprovider en voert deze partij ook het onderhoud ervan uit. Openbare clouds worden vaak geïmplementeerd voor webmail, online kantoortoepassingen, opslag en test- en ontwikkelomgevingen.

FUJITSU Workstation CELSIUS – Kracht voor de meest veeleisende workflows.

CELSIUS-workstations van Fujitsu ondersteunen creativiteit, simulaties, calculaties en visualisaties voor ontwerp, engineering en productie op het hoogste niveau. Ontworpen voor optimale prestaties, de mooiste visualisaties, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en veiligheid kan zelfs de meest ervaren professional met CELSIUS meer bereiken in minder tijd. Elk(e) CELSIUS laptop, desktop of rack-versie is uitgerust met de nieuwste grafische kaarten en CPU’s en geoptimaliseerd voor gebruik door veeleisende applicaties als Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM of PTC.

BACKUP & RECOVERY.

The Power of Integration

Acronis Cyber Protect Cloud is a unique integration of backup with full-stack next-generation anti-malware protection and comprehensive endpoint management tools. This synergy eliminates complexity, so service providers can protect customers better while keeping costs down.

De snelste weg naar Data Center Infrastructures

FUJITSU Integrated System PRIMEFLEX is een combinatie van servers, storage, network connectiviteit en software. PRIMEFLEX bied zowel ready to run’ systemen dia voorgeinstalleerd zijn in de fabriek, en customizable reference architecturen.

 PRIMEFLEX Generic pdf

IT SECURITY.

What is Cloud Computing?

Voor een gebruiker is cloud computing een manier om toegang te krijgen tot ICT-services, zonder dat hij de onderliggende technologie hoeft te begrijpen. Dit kunt u vergelijken met eten à la carte. Bij deze techniek gaat het er namelijk om dat uwcomputer zich aanpast aan uw wensen: op piekmomenten heeft u immers meer power nodig en die power moet van uw server(s) komen. Met cloud computing is het mogelijk om ‘op afroep’ (ook cloud hosting genoemd) beroep te doen op meerdere servers zodat uw capaciteitsprobleem is opgelost en de toegang tot (bijvoorbeeld) uw website is gegarandeerd.

Omdat u alleen maar betaalt voor hetgeen u verbruikt, bespaart u met cloud computing aanzienlijk veel kosten. Bij cloud computing zijn de gebruikers geen eigenaar van de software die ze gebruiken. Ze betalen dus enkel voor de diensten die ze gebruiken. Hierdoor kan men grote kosten besparen op de aankoop van software en hardware aangezien het overgrote deel op de servers gebeurt. U heeft dus ook geen (dure) ‘noodservers’ meer nodig voor het geval er iets gebeurt met jouw systeem.

U kunt documenten en informatie makkelijker delen en daarmee slimmer gaan werken. U heeft alleen nog maar uw inloggegevens nodig om op een willekeurige computer bij uw documenten, e-mail, spreadsheets, brieven, correspondentie, adresgegevens, databases etc. te komen. Het heen en weer mailen van documenten wordt hierdoor bijvoorbeeld beperkt en het gebruikersgemak en onderhoud sterk verbeterd. Men is niet gebonden aan een apparaat of locatie aangezien de gebruiker vaak enkel een webbrowser nodig heeft en een internetverbinding

TOTAL UPTIME

CLOUD GROWTH

SCALABILITY

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.