FUJITSU Workstation CELSIUS – Kracht voor de meest veeleisende workflows.

CELSIUS-workstations van Fujitsu ondersteunen creativiteit, simulaties, calculaties en visualisaties voor ontwerp, engineering en productie op het hoogste niveau. Ontworpen voor optimale prestaties, de mooiste visualisaties, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en veiligheid kan zelfs de meest ervaren professional met CELSIUS meer bereiken in minder tijd. Elk(e) CELSIUS laptop, desktop of rack-versie is uitgerust met de nieuwste grafische kaarten en CPU’s en geoptimaliseerd voor gebruik door veeleisende applicaties als Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM of PTC.

Maximale prestaties

Voor dit type werkstations zijn grafische mogelijkheden en opslagcapaciteit cruciaal, voor supersnelle rendering en near-realtime visualisaties:

  • Profiteer van de meest geavanceerde en professionele grafische kaarten.
  • Ondersteun veeleisende processen met een processor met de hoogste specificaties, zoals Intel® Xeon® processoren.
  • Verwerk zelfs de meeste veeleisende datasets met een geheugen tot 2.933 MHz DDR4.

Maximale uitbreidbaarheid

Een interactieve 3D-ervaring creëren, een extreem snelle rendering; welke capaciteit u ook nodig heeft, de CELSIUS-workstations zijn ontworpen voor uitbreidbaarheid.

Zo beschikt elk workstation over meerdere uitbreidingscompartimenten voor processors, grafische kaarten en harde schijven, kunt u tot wel drie grafische kaarten combineren in één workstation, en uitbreiden tot twee Intel® Xeon® processoren en tot 1 TB aan DDR4-geheugen.

Maximale betrouwbaarheid

CELSIUS-workstations van Fujitsu zijn gebouwd met hoogwaardige componenten voor 24/7 betrouwbaarheid:

  • Geavanceerd thermisch beheer voor betrouwbaarheid en fluisterstille werking.
  • Functies van serverkwaliteit, zoals ECC-geheugen om te beschermen tegen crashes.
  • Enterprise-class storage, ontworpen voor meerdere lees- en schrijfcycli met kolossale datasets.
  • Gecertificeerd door ISV’s voor compatibiliteit en stabiliteit – zelfs voor de meest veeleisende applicaties.

Maximale beveiliging

Elk workstation in de CELSIUS-serie biedt robuuste, geavanceerde beveiligingsfuncties voor het beschermen van uw kostbare creaties en ontwerpgegevens. Zo zorgen EraseDisk, SmartCard en Trusted Platform Module (TPM 2.0) voor beveiliging én gemoedsrust.

Optioneel kunt u ook kiezen voor PalmSecure™, een ultramodern, zeer veilig authenticatiesysteem dat gebruikmaakt van biometrische technologie.

Media & Entertainment

“CELSIUS-workstations hebben de fotogrammetrie mogelijk gemaakt voor dit project. We hebben onze werktijd per aflevering met ongeveer 30% versneld en de productietijd voor animaties met bijna zes maanden teruggebracht.”

Gigapixel Panorama Stitching

“Een normale desktopcomputer doet een aantal dagen over de verwerking, terwijl de CELSIUS R970-workstation de klus binnen enkele uren klaart.”

UYO Architects

“We waren in staat om het CAD-project snel en gemakkelijk om te zetten in een interactieve, realtime ervaring. Door de mobiele CELSIUS H980-workstation te gebruiken, konden we zelfs de VR naar de velden brengen, waar de huizen nog gebouwd moesten worden.”

Virtual Reality Software Development

“Ik doe veel simulaties en modellering in realtime. Ik had een systeem nodig dat dit kon bijhouden. Mijn laptop uit de CELSIUS-serie van Fujitsu kan deze hogere wiskunde eenvoudig aan.”

– Juraj Hudák, VR designer
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer