WordPress CMS

Sinds 2004 maken wij voor onze klanten websites en webwinkels. Wat voorheen een tijdrovende aangelegenheid was, is nu binnen een handomdraai geregeld. Door de komst van het Content Management Systeem (CMS) WordPress is het allemaal en stuk eenvoudiger geworden. Door het gebruik van zogenaamde Thema’s zoals onder anderen Avada. Kunnen we binnen twee dagen uw nieuwe website up en running hebben. Mits u natuurlijk uw content voor aanlevering klaar heeft.

WordPress

Het voordeel van het CMS WordPress dat er heel veel Thema’s beschikbaar zijn waarmee je een basis kunt leggen. Als deze eenmaal gelegd is kun je kiezen voor Plug-ins waarmee je extra functionaliteit  kunt toevoegen. Zoals meerdere talen , winkel wagen, zoekmachine optimalisatie, betalingen via ideal, tickets uitgifte en scannen en zo voort. Hieronder een aantal plug-ins die wij veelvuldig  gebruiken.

Deze site is ook met WordPress gemaakt.

AVADA

Met AVADA beslis je zelf hoe je responsive website eruit komt te zien. Met de FUSION builder sleep je de ONTWERP elementen eenvoudig naar de plek waar je ze wilt hebben. Zonder enige kennis van html of php code.

SEO YOAST

WordPress is een van de beste CMS-en als het om SEO gaat. Als je jouw site optimaliseertmet Yoast dan kun je hogere rankings en meer bezoekers/abonnees krijgen. Bovendien wordt je site een stuk beter vindbaar op het internet.

WooCommerce

Woocommerce is een winkel plug-in voor WordPress. Waarmee je heel eenvoudig producten kunt aanbieden en samen met een betaalplatform zoals Mollie of Multisafepay voordelig en snel een volledige webwinkel bouwen.

Domeinnaam

Om een website te bouwen heb je een domeinnaam nodig. Dit is een uniek adres op internet (bijvoorbeeld www.jouwdomeinnaam.nl).

Webhosting

Na de registratie van een domeinnaam heb je webhosting nodig.  Om je website dag en nacht bereikbaar te maken voor jouw website-bezoekers.

Onderhoudscontract

De updates voor WordPress komen bijna maandelijks uit en worden er continu nieuwe versies van plug-ins gelanceerd. Maandelijks onderhoud aan je website is een must.