Veiligste Cloud communicatieplatform

De slimme smartphone app

Met de gratis smartphone app Qaller kun je de telefooncentrale eenvoudig zelf bedienen. Even niet bereikbaar? Met één klik stel je in Qaller een doorschakeling of meldtekst in.

Met de betaalde Plus variant fungeert jouw smartphone als volwaardig kantoortoestel. Je kunt bellen en gebeld worden op het vaste telefoonnummer, ziet of collega’s in gesprek zijn en zelfs doorverbinden is mogelijk.

Qaller: de slimme afstandsbediening

Hoe bedien je een TV zonder afstandsbediening? De Callvoip telefooncentrale kan gelukkig ook via de browser worden bediend maar de mogelijkheid om dit via de smartphone te doen is wel superhandig. Het activeren van een meldtekst of het instellen van een doorschakeling: het kan met één simpele klik worden gedaan, waar je ook bent
Het gebruik van Qaller is standaard inbegrepen en is gratis.

Qaller Plus: de smartphone als kantoortoestel

Ook met Qaller Plus kan de Callvoip telefooncentrale worden bediend. Als belangrijke extra functie kan met de Plus variant worden gebeld en kunnen gesprekken worden ontvangen op het zakelijke vaste nummer. Hiermee kan elke smartphone worden ingezet als volwaardig kantoortoestel.
De prijs van Qaller Plus is gelijk aan de prijs van een toestelaccount.

Cloud Communicatie Connector

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Modernste Hosted VoIP centrale

Telador levert Nederlands modernste, meest gebruikersvriendelijk en veiligste cloud communicatieplatform. Het hosted VoIP platform biedt alle functionaliteiten die van een moderne telefooncentrale verwacht mag worden.

Vanwege de extreem vriendelijke gebruikersinterface is de hosted VoIP centrale heel eenvoudig te beheren voor zowel de partner als de eindgebruiker en heeft het 4 gebruikersniveau’s; provider, dealer, bedrijf en gebruiker.

Het telefonie platform koppelt door de moderne API heel eenvoudig met andere online (CRM) oplossingen en heeft een speciaal ontworpen anti fraude- en hackdetectiesysteem.