WatchGuard verhoogt uw draadloze ervaring via Wi-Fi 6-toegangspunten,
gecentraliseerd beheer en intelligente rapportage.

Veilige draadloze ervaringen zonder in te boeten aan prestaties

Wi-Fi in de WatchGuard Cloud biedt sterk vereenvoudigde beheertools voor het eenvoudig implementeren, configureren en rapporteren over Wi-Fi 6-toegangspunten, terwijl het een rijke integratie biedt in WatchGuard’s portfolio van oplossingen, waaronder Endpoint Security, AuthPoint en Firebox-appliances om het einde te behouden gebruikers beveiligen en maximaliseren IT-middelen.

Vereenvoudigde en veilige draadloze ervaringen

WatchGuard Wi-Fi 6 Access Points

Toekomstbestendige netwerken in alle soorten en maten met wifi in WatchGuard Cloud. Van thuiskantoren tot uitgestrekte bedrijfscampussen, WatchGuard heeft Wi-Fi 6-technologie met veilige WPA3-encryptie-toegangspunten voor u.

Explore Access Points >

Simplified Cloud Management

Wi-Fi-beheer en netwerkconfiguratie in WatchGuard Cloud levert veilige draadloze ervaringen die eenvoudig te beheren zijn. Beleidsbeheer, zero-touch implementatie, captive portals, VPN-configuratie en upgrades zijn slechts een klik verwijderd. Dankzij de uitgebreide integratie in ons productportfolio, zoals WatchGuard Endpoint Security, AuthPoint en Firebox, is het beheer van diverse draadloze behoeften moeiteloos.

Learn about Wi-Fi in WatchGuard Cloud >

Build Wireless Networks of All Types

Wi-Fi is essentieel om verbonden te blijven, te werken, te spelen en IoT-apparaten te beheren. De Wi-Fi 6-toegangspunten van WatchGuard leveren uitzonderlijke prestaties met een gemakkelijke manier om te profiteren van de beveiliging voor veel gebruikssituaties, zoals werken op afstand, winkelervaringen en uitgestrekte campussen.

Wi-Fi Use Cases to Consider >

Technology Partner Ecosystem

Integraties met producten van andere bedrijven helpen om wifi-omgevingen te beveiligen, nieuwe klanten te bereiken en merkloyaliteit op te bouwen.

Explore our Wi-Fi Integrations >

CONNECTIVITY

SECURITY

CLOUD

247SERVICES

VOIP

MOBILE