De basis van elke KPN Glasvezel verbinding

Het beste netwerk voor jouw bedrijf

Veel bedrijven zijn afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Zo gebruiken we het voor pinbetalingen, het delen van bestanden of om te videobellen met collega’s en klanten op afstand. Betrouwbaar internet begint bij het beste netwerk. Ben jij benieuwd welk netwerk er beschikbaar is op jouw adres? Vul dan je postcode in op de pagina van KPN Netwerk NL Voor vragen over je abonnement, verwijzen we je graag naar de Glasvezel verbinding van uw keuze.

KPN NetwerkNL, hoe zit dat precies?

KPN NetwerkNL is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het netwerk voor internet, televisie en telefonie. Ongeacht de provider. Want ook al zijn ze onderdeel van KPN, het netwerk dat zij aanleggen en beheren is open. Dat wil zeggen dat veel verschillende providers hun abonnementen aanbieden via het netwerk. Dit is het voormalige ReggeFiber.

Check mijn woning

Door hier  je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van jouw woning. KPN NetwerkNL

Haalbaarheidsonderzoek

Hartelijk dank voor je interesse in een glasvezelaansluiting op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL.

Check mijn woning Door je postcode en huisnummer in te vullen zie je direct wat de status is van jouw woning.

Is op jouw adres glasvezel niet beschikbaar?

Klik dan hier om een haalbaarheidsonderzoek op te starten voor ons kopernetwerk.

Met het invullen van het formulier start je een zogenaamd haalbaarheidsonderzoek op.

Over deze netwerkkaart

Deze kaart toont het netwerk van KPN. Je ziet er zowel gebieden die al glasvezel hebben (groen), als gebieden waar we nog aan het werk zijn (blauw). Ook kun je het kopernetwerk zien. We laten zo goed mogelijk zien waar ons netwerk ligt, maar de kaart kan hier en daar iets afwijken. Precies weten welk netwerk jij hebt? Check dan de status op jouw adres. KPN NetwerkNL Kaart

CONNECTIVITY

SECURITY

CLOUD

247SERVICES

VOIP

MOBILE