Hoe blijf je wendbaar in tijden van verandering

  • Hoe ziet de werkplek eruit in 2025?
  • Leer wat er nodig is om het kantoor voor te bereiden op de toekomst
  • Krijg onmisbare inzichten van 1200 (!) CIO’s

Het kantoor dat we kennen bestaat in 2021 niet meer

Neem de leiding en pak je voordeel

Hoe ziet jouw kantoor er in 2025 uit?

Veerkracht betekent klaar zijn

Wat als u de manier waarop u werkt voorgoed zou kunnen veranderen? Wat als u tijd van mensen zou kunnen vrijmaken door handmatige taken te automatiseren?  Smart Workplace

Toekomstgerichte organisaties hebben al meer automatisering en flexibiliteit geïdentificeerd.

Samen vooruit

Grote verschuivingen in de markt vereisen even grote verschuivingen van uw bedrijf. Om met snelle veranderingen om te kunnen gaan, heeft een organisatie een strategie nodig waarbij de technologie het bedrijfsmodel onderbouwt. Datacenter Infrastructure

Van stabiliseren naar optimaliseren

Opeens was er de haast om productief en responsief te blijven. Hiermee kwam een ongekende adoptie van digitale technologieën om te blijven werken.

Wat staat er ons nog te wachten? Workstation

IT SUPPORT FOR BUSINESS.

Door de moderne technieken is het leveren van support veranderd. Wij hoeven niet meer in de auto te stappen en naar u toe te rijden. We kunnen nu direct alla minuut on site via TeamViewer of onder anderen Teams en Azure uw cloud netwerk of cloud computers remote beheren. Bij een echte hardware storing kan een Fujitsu service technicus binnen 9 uur de volgende werkdag on site zijn.

SUPPORT

Fujitsu Supportpack

Always There For You

Fujitsu Supportpack Hardware is een product gerelateerd servicecontract met eenmalige vergoeding en een vaste contractperiode van 1 tot 5 jaar. De serviceperiode kan worden verlengd door de aankoop van een bijbehorend opvolgend Support Pack.

SERVICES

Fujitsu ServiceContract

Taking Care of Business

Fujitsu ServiceContract kan, tenzij expliciet anders gereguleerd, op elk moment worden aangeschaft tijdens de levenscyclus van het product tot 12 maanden vóór het einde van de service voor dat product. De service biedt meer flexibiliteit dan een Support Pack.

SECURITY

Acronis Cloud Protect

Power of the cloud

Hardwareondersteuning stelt de diagnose en verhelpt hardwareproblemen door reparatie of vervanging. Fujitsu zal reageren op een incident en de fout verhelpen zoals vastgelegd in de Service Level Agreement, die een off- en onsite service kan inhouden.

IT MAKES SENSE

De snelste weg naar Data Center Infrastructures

FUJITSU Integrated System PRIMEFLEX is een combinatie van servers, storage, network connectiviteit en software. PRIMEFLEX bied zowel ready to run’ systemen dia voorgeinstalleerd zijn in de fabriek, en customizable reference architecturen.

 wp-dc-systems-for digital-world-ww-en

0%
Available Uptime Workstation
0%
Available Uptime Infrastructure
0%
Available Uptime CloudServer

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.