De basis van elke ICT-oplossing

Voor elke klant

De snelste verbinding

De hoogste betrouwbaarheid

Glasvezelverbindingen met voor iedere klant een passende internetverbinding. Kies uit verschillende netwerken, snelheden, service levels en technieken. Landelijk dekkend netwerk met leveranciers zoals KPN, Tele2, Eurofiber & NDIX. Met de nieuwste technieken tot 200/60Mb op xDSL en meer dan 1/1Gb op glasvezel. Altijd online door (mobiele) redundancy mogelijkheden én het beste netwerk met DDoS bescherming

xDSL
xDSL is de verzamelnaam voor verbindingen over koper, waarmee thuiswerkplekken en kantoorlocaties ontsloten worden. Met de diensten ADSL, VDSL en SDSL verbindt u deze locaties met het internet. De kwaliteit en snelheid van een xDSL-verbinding is voornamelijk afhankelijk van de afstand van de aansluiting tot de wijkcentrale of straatkast, maar ook van de kwaliteit van de koperdraad. 

Glasvezel
Glasvezel van KPN is snel, veilig en biedt veel mogelijkheden. Glasvezel is als drager bij uitstek geschikt voor het bundelen van meerdere breedbanddiensten en wordt daardoor gezien als een toekomstvaste drager. De capaciteit en kwaliteit zijn veruit superieur aan die van de andere technieken. Met glasvezel heeft u de beschikking over een schaalbare oplossing. Opschalen kan probleemloos. Wel zo handig als u de bandbreedte wilt laten meegroeien met de groei van uw bedrijf. Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming: van klein tot groot.

CONNECTIVITY

SECURITY

CLOUD

247SERVICES

VOIP

MOBILE