Fujitsu Smart Workplace

Fujitsu biedt een flexibele reeks slimme maar eenvoudige oplossingen die elke bureauruimte transformeren tot een positieve facilitator in een naadloos werkcontinuüm. Denk hierbij aan beeldschermen en handige accessoires. Daarnaast biedt Fujitsu een zeer breed portfolio aan werkplek devices zoals: Tablets, Notebooks, Desktop PC’s, Thin Clients en Workstations.
Voor elke type gebruiker is er wel een oplossing / aanbod.

On-the-Go Professional

“Als je me op kantoor wilt zien, kun je het beste vooraf bellen: ik breng bijna driekwart van mijn tijd onderweg door. Ik moet onderweg productief zijn, op plaatsen zoals treinen of luchthavens. Mijn apparaat moet klein en licht genoeg zijn om overal een kantoor te improviseren, met veelzijdige connectiviteit. Ik heb ook prestaties nodig om aan presentaties en rapporten te werken, evenals een ontspiegeld beeldscherm met hoge resolutie. Op kantoor moet ik snel aansluiten op de kantoorinfrastructuur. ”

Desk Worker

” Ik kom elke dag naar hetzelfde kantoor en werk aan hetzelfde bureau. Ik gebruik standaard kantoor-apps – voor taken zoals het invullen van schermformulieren of het opmaken van standaardrapporten. Omdat ik niet veel kan bewegen, wil ik graag een systeem dat ergonomisch is om mee te werken, misschien met een ruim scherm, met voldoende kracht om een aantal taken tegelijk aan te kunnen. ”

Power User

“Ik ben een ontwerper. Ik werk met geavanceerde software om de auto’s van morgen te ontwerpen. Het is complex werk en mijn 3D-ontwerpen vereisen een snelle verwerking, maximale stabiliteit en betrouwbaarheid. En natuurlijk uitstekende grafische en visualisatiemogelijkheden. In feite geldt: hoe meer kracht, graphics en prestaties, hoe beter. ”

Executive

‘Ik run de show. Ik breng veel tijd door met reizen en in vergaderingen en gebruik mijn computer voor e-mail en rapporten. Ik onderscheid me ook graag van de massa met hoogwaardige technologie en esthetiek. Dat betekent een lichtgewicht, krachtig apparaat met een touchscreen en een schitterend beeldscherm. We zijn een beveiligingsbewuste organisatie, dus ik wil de nieuwste mechanismen om diefstal of hacking te voorkomen. ”

Collaborator

” Ik presenteer veel, dus ik heb een notitieboek nodig om mijn presentaties en rapporten te maken – bij voorkeur een met een scherm dat ik kan draaien of inklappen om dingen met andere mensen te delen. Het moet licht genoeg zijn om mee te nemen, want ik breng de helft van mijn tijd weg van mijn bureau, in vergaderingen of in teamverband. Soms ben ik in kamers met het licht direct op het scherm, dus een antireflectiescherm is belangrijk. ”

Specialized

“Ik werk in media & entertainment met een enorme hoeveelheid data (foto’s, video’s). We moeten snel reageren op de eisen van de klant en ook fotorealistische visualisaties, renderings en tegenwoordig steeds meer virtual reality-omgevingen creëren. Dit soort uitdagingen vereist brute kracht, aan het bureau – of veilig en voor samenwerkend werk – vanuit het datacenter. ”