R750 | RUCKUS R750 Unleashed Indoor Access Point AX (WiFi6)

€ 1395,00 excl. btw alléén op bestelling

De Ruckus ZoneFlex R750 Unleashed is een krachtig access point met 802.11ax (WiFi 6) en ingebouwde controller. De torenhoge snelheid, maximale dekking en verbeterde prestaties maken de R750 geschikt voor plekken met veel draadloze clients, zoals enterprise omgevingen en onderwijsinstellingen.

Download ruckus-r750-datasheet

Beschrijving

Ruckus R750 Unleashed

De Ruckus ZoneFlex R750 Unleashed is een krachtig access point met 802.11ax (WiFi 6) en ingebouwde controller. De torenhoge snelheid, maximale dekking en verbeterde prestaties maken de R750 geschikt voor plekken met veel draadloze clients, zoals enterprise omgevingen en onderwijsinstellingen.

Eigenschappen Ruckus R750 Unleashed

Indoor access point met ingebouwde controller
WiFi standaard: 802.11ax, 4×4 MU-MIMO
Snelheid: 1148 Mbps (2,4 GHz) + 2400 Mbps (5 GHz)
8 streams (4×4:4 in 5GHz, 4×4:4 in 2.4GHz)
Veel hogere capaciteit dan oudere modellen
802.3at Power over Ethernet Plus (PoE+)
SmartMesh en ChannelFly technologie
WPA3 beveiliging
1x 2.5 Gigabit Ethernet
1x Gigabit Ethernet
1x USB 2.0
Winnaar WiFi 6 stresstest

802.11ax access point

De hoogste WiFi-prestaties zijn gegarandeerd met de Ruckus R750 Unleashed. Dit indoor dual-band 802.11ax access point heeft een ongekend hoge capaciteit en ondersteunt maar liefst 8 gelijktijdige streams (4×4:4 op 5 GHz en 4×4:4 op 2,4 GHz). De R750 Unleashed past OFDMA en MU-MIMO technologie toe om razendsnel met meerdere clients tegelijk te communiceren. Afzonderlijke devices hoeven daardoor nooit lang te wachten op een signaal. Met snelheden tot 1148 Mbps op 2,4GHz en 2400 Mbps op 5GHz is het netwerk geschikt voor zwaardere applicaties zoals 4K videostreaming.

Ruckus Unleashed uitvoering

De Unleashed access points beschikken over een ingebouwde virtuele controller. Binnen het lokale netwerk wordt het eerste access point de primaire controller die de overige access points aanstuurt. Mocht het primaire access point uitvallen, dan zal een tweede access point, die fungeert als secundaire controller, de taken overnemen. Hierdoor heeft u altijd een constante verbinding.

Daarnaast ondersteunt het access point seamless roaming. Zodra een mobiele gebruiker zich verplaatst, wordt deze automatisch verbonden met het dichtstbijzijnde access point, zonder dat de verbinding tijdelijk wegvalt.

Ruckus Unleashed Mobile app

Naast het Ruckus Unleashed Dashboard is er ook een Ruckus Unleashed Mobile app beschikbaar. Het netwerk installeren, een upgrade uitvoeren, de snelheid testen of instellingen wijzigen; het kan allemaal via uw telefoon of tablet. Daarnaast biedt de app een nauwkeurig overzicht van de gebeurtenissen op het netwerk, geïllustreerd met grafieken en diagrammen. U kunt bijvoorbeeld zien hoeveel verkeer heeft plaatsgevonden op een specifiek AP en om wat voor verkeer het ging.

Multi-gigabit en IoT

Bijzonder aan de Ruckus ZoneFlex R750 Unleashed is dat deze naast een 1 Gigabit ethernetpoort ook beschikt over een 2,5 Gigabit ethernetpoort voor nog snellere verbindingen met bijvoorbeeld een multi-gigabit switch. Naast een Bluetooth radio is er ook een ZigBee radio aanwezig voor IoT applicaties. Het complete netwerk inclusief aangesloten apparatuur is momenteel alleen te beheren met behulp van de Ruckus IoT controller i.c.m. een virtuele of hardwarematige SmartZone controller.

Ultra High Density

De Ruckus R750 Unleashed is speciaal ontworpen voor drukbezochte omgevingen met veel mobiele apparatuur, zoals stadions, treinstations, concertzalen en congreshallen. Middels de Ruckus Ultra-High-Density Technology Suite kan het netwerk moeiteloos overweg met een groot aantal clients. De technologie past verschillende draadloze innovaties en algoritmes toe zodat gebruikers profiteren van uitstekende WiFi-prestaties:

  • Airtime Decongestion: verhoogt de gemiddelde doorvoersnelheid in zeer drukke omgevingen
  • Transient Client management: vermindert interferentie door niet-verbonden WiFi devices
  • BeamFlex+ Antennas: multi-directionele antennes zorgen voor een optimaal bereik en een hoge doorvoersnelheid door het toepassen van unieke zendpatronen

WPA3-beveiliging

Een goede netwerkbeveiliging mag natuurlijk ook niet ontbreken. Met de Ruckus R750 Unleashed zit dat wel goed; het access point beschikt namelijk over de WPA3 beveiligingsstandaard (opvolger van WPA2). Gebruikers met WPA3-compatible apparaten profiteren van een verbeterde beveiliging. Zo kunnen ze veilig gebruikmaken van een publieke hotspot en zijn ze beschermd tegen ‘brute force’ aanvallen.

Supportcontract niet inbegrepen

De Ruckus Unleashed serie wordt standaard aangeboden zonder supportcontract. Wilt u in aanmerking komen voor technische ondersteuning via KommaGo Support, dan dient u apart een supportcontract af te sluiten voor 1 jaar3 jaar of 5 jaar. Het contract biedt tevens toegang tot software updates/upgrades en premium webcontent en tools.

Inhoud verpakking

  • Ruckus R750 Unleashed
  • Handleiding

Extra informatie

Specificatie

Specificaties
Artikelnummer: ZFR750-U
EAN: 901-R750-WW00

Merk: Ruckus Wireless

Aantal access points
1-pack
WiFi standaard
WiFi 6 (11ax)
WiFi-frequentieband
2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor
Indoor
Snelheid 2,4 GHz
1148 Mbps (11ax)
Aantal streams 2,4 GHz
4×4
Snelheid 5 GHz
2400 Mbps
Aantal streams 5 GHz
4×4
Beheer via Cloud
Optioneel
Maximaal zendvermogen
22dBm/150mW
PoE-ondersteuning
PoE+ 802.3at
PoE-injector meegeleverd
Nee
LAN-aansluiting
1x Gigabit, 1x 2.5 Gb LAN
Roaming ondersteuning
Seamless roaming
Antenne aansluiting
Geen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “R750 | RUCKUS R750 Unleashed Indoor Access Point AX (WiFi6)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Titel

DPL Cloud

ICT infrastructuur & Software in de Cloud, in goede handen.

Data Center

CONTACT US

  • Hegge 21, 6365 EA Schinnen
  • +31 (0)46 443 48 25
  • info@dpl-cloud.nl

Smart Workplace

KvK: 24362876 Limburg

BTW: NL00119511B41

Algemene Voorwaarden
Ga naar de bovenkant