Uitgaande gegevensoverdracht van Azure Content Delivery Network Standard

Azure Content Delivery Network is ontworpen om audio, video, apps, foto’s en andere bestanden sneller en op een meer betrouwbare wijze naar uw klanten te verzenden via de servers die het dichtst in de buurt van de gebruiker staan. Versnelde gegevensoverdracht biedt dynamische siteversnelling van dynamische inhoud die door uw webtoepassingen is gegenereerd en niet gecachet kan worden.

Azure Content Delivery Network Standard is een netwerkbundel voor contentlevering inclusief functies die de meeste netwerkwerkbelastingen voor contentlevering kan afhandelen. Klanten kunnen gebruikmaken van Azure Content Delivery Network Standard van Verizon of van Akamai.

De functies van de beide netwerkwerken voor contentlevering kunnen verschillen. Zie Content Delivery Network: documentatie voor informatie over functies in Standard Content Delivery Network.

 • Improved security – lorem ipsum dolor sit amet conectur

 • Enhanced performance – adipisicing elit sed eiusmods

 • Access from anywhere – labore et dole magna aliqua

 • Real-time backups – ut enim ad minim vem quis nostrud

 • Entirely cloud based – sit amet consetetur lorem ips dolor

 • Any number of devices – tempor incidunt un adicing elit

Uitgaande gegevensoverdracht van Premium Content Delivery Network

Azure Premium Content Delivery Network bouwt voort op de standaardservice met extra functies, waaronder een op regels gebaseerde engine en geavanceerde, realtime analyse.

Zie Content Delivery Network: documentatie voor meer informatie over functies in Premium Content Delivery Network.

Welke factoren zijn van invloed op de beschikbaarheid?

De beschikbaarheid van inhoud in de lokale caches van Content Delivery Network (ook wel cachedoelmatigheid of offload genoemd) wordt beïnvloed door meerdere factoren, waaronder:

 • Headerwaarden voor vervaldatum (“max-age”)
 • Totale omvang van de inhoudsbibliotheek van de ontwikkelaar (hoeveel kon in cache worden geplaatst)
 • Actieve werkset (hoeveel is er momenteel in cache geplaatst)
 • Verkeer (hoeveel wordt er aangeleverd)
 • Cacheverloop (hoe vaak worden objecten in cache geplaatst of eruit verwijderd)

Een ontwikkelaar met veel verloop en veel verkeer heeft een lagere cachedoelmatigheid dan andere gebruikers, omdat objecten vaker in en uit caches worden geplaatst. Dit leidt tot hogere kosten voor Storage en gegevensoverdracht, aangezien er meer origin-aanvragen zijn vereist.

U kunt headers met een langere vervaltijdwaarde maken zodat Content Delivery Network objecten langer bewaart, waardoor minder origin-aanvragen zijn vereist.

Het datacenter wordt geselecteerd op basis van de netwerkconfiguraties van eindgebruikers en kan niet worden bepaald door de ontwikkelaar. De service voor gebruikers kan worden geleverd vanaf locaties die de voorkeur van hun internetprovider hebben of via knooppunten die zich in logische zin, en niet noodzakelijkerwijs in fysieke zin, ‘dichterbij’ bevinden.

Ondersteuning en SLA

 • Technische ondersteuning voor alle algemeen beschikbare Azure-services, inclusief Content Delivery Network, wordt aangeboden via de ondersteuning van Azure vanaf €24,456/maand. Ondersteuning bij facturerings- en abonnementsbeheer is gratis.
 • We kunnen garanderen dat Content Delivery Network ten minste 99,9% van de tijd reageert op clientaanvragen en de gewenste inhoud zonder fouten levert. Gegevens van elk commercieel onafhankelijk meetsysteem dat u voor het bewaken van uw inhoud wilt gebruiken, worden door ons gecontroleerd en geaccepteerd. U moet een set agenten selecteren in de lijst met standaardagenten van het meetsysteem die algemeen beschikbaar zijn en die ten minste vijf afzonderlijke geografische locaties vertegenwoordigen in grote stedelijke gebieden overal ter wereld. Zie de SLA voor meer informatie.

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.