Ruckus – Simply Better Connections

Ruckus biedt een compleet portfolio aan high-performance Access Points en Wi-Fi controllers, maar ook krachtige ICX Switches voor het bekabelde netwerk. Bovendien kunt u bij Ruckus terecht voor netwerkbeveiliging, analytics en managementsoftware, professionele services en support. Met de overname van Ruckus door CommScope in 2018 liggen er nog meer interessante nieuwe en groeiende markten in het vooruitzicht, zoals de opkomende 5G-, glasvezel- en IoT-markten.

Ruckus vereenvoudigt het leven van uw IT-team, terwijl een uitzonderlijke gebruikerservaring kan worden geboden aan uw klanten en medewerkers. Met de producten en diensten van Ruckus kan elke organisatie eenvoudig een geconvergeerd netwerk implementeren, beheren en opschalen. Met behulp van Machine Learning en Artifical Intelligence kan het IT-team sneller problemen oplossen en proactief SLA’s instellen, meten en naleven die voldoen aan de continu veranderde behoeften van hun gebruikers.

DE BESTE PERFORMANCE

Ruckus onderscheidt zich door zijn innovatieve technologieën voor een betrouwbare verbinding; altijd en overal.

UITGEBREID PORTFOLIO

Ruckus beschikt over een uitgebreid portfolio met in- en outdoor (controller-less) access points, (virtuele) controllers, Location Based Services, certificate-based security en ICX switches.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Eenvoudige installatie en beheer voor het IT personeel en eenvoudig te gebruiken door de eindgebruikers.

INZETBAAR IN ALLE MARKTEN

De producten van Ruckus leveren betrouwbare verbinding in elke omgeving, zowel groot als klein, Carrier als Enterprise en met vele gelijktijdige gebruikers.

Access Points

Ruckus Access Points

Ruckus biedt een breed aanbod aan diverse indoor en outdoor access points om op de meest veeleisende locaties en voor veel gelijktijdige gebruikers een betrouwbaar Wi-Fi netwerk te implementeren. De kracht van de Ruckus Wireless producten, zit onder andere in de gepatenteerde antennetechnologie. Deze technologie zorgt voor een intelligent Wi-Fi signaal dat zich automatisch aanpast aan de gebruiker om altijd en overal de beste verbinding te kunnen bieden. Hiermee kunnen interferentiebronnen worden omzeild en wordt er altijd een stabiele verbinding geboden. Ook wanneer het verbonden apparaat zich door een locatie heen beweegt.

Maak kennis met de Ruckus Access Points →

Ruckus Unleashed Access Points – Controller-less

De Ruckus Unleashed Access Points stellen u in staat om snel en eenvoudig een Ruckus Wi-Fi netwerk te realiseren zonder aanschaf van een WLAN controller. Binnen een netwerk van Unleashed Access Points, wordt één access point aangewezen als virtuele controller. Zo creëert u een Wi-Fi netwerk tegen een betaalbare prijs.

Meer over Ruckus Unleashed →