Waarom GOOSE VPN Zakelijk?

Anno 2021 zou iedere organisatie moeten hameren op veilig werken door middel van een Virtual Private Network. De voordelen van een zakelijke VPN service? Met GOOSE Zakelijk zijn uw medewerkers veilig en AVG-proof online buiten kantoor. Al uw online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, is middels encryptie versleuteld. Dit betekent internet security overal ter wereld. Daarnaast kunnen onze zakelijke VPN services op alle devices worden gebruikt. Ook bij mobiel gebruik verzekeren we u dat uw data veilig is!

Waarom is een VPN-app nodig?

60% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Dat meldde het Ministerie van Economische Zaken begin 2017. Sinds die tijd is de internetcriminaliteit in Nederland alleen nog maar verder gestegen. In 2018 heeft volgens Alert Online meer dan de helft van de kleine bedrijven te maken gehad met internetcriminelen die geld of gegevens probeerden buit te maken. Cybercrime is dus niet iets dat alleen grote bedrijven treft. Bescherm u tegen internetcriminelen door GOOSE Zakelijk VPN, zet vandaag nog uw besloten bedrijfsnetwerk op!

  • Improved security

  • Enhanced performance

  • Access from anywhere

  • Entirely cloud based

  • Any number of devices

Gebruik een VPN op al uw mobiele apparaten

Goose VPN Zakelijk is een app die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op alle apparaten zoals een mobiele telefoon, laptop en tablet. Dat is zakelijk internet op ieder apparaat met volle internet security.

Gevaar openbaar WiFi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Even snel een mailtje versturen via een openbaar WiFi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Een dergelijke datalek kunt u voorkomen door gebruik te maken van de GOOSE Zakelijk app. GOOSE Zakelijk VPN brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand waardoor uw medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder WIFI-netwerk over de hele wereld.

GOOSE helpt datalekken en hoge boetes voorkomen

In mei 2016 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht geworden in Nederland. Sinds 25 mei 2018 wordt de AVG door de overkoepelende Europese privacy verordening gehandhaafd. Het doel van deze wet is om het recht op privacy te waarborgen. Organisaties zijn verantwoordelijk en wettelijk verplicht om alle mogelijke maatregelen te nemen om te voldoen aan deze wet, zoals ook het gebruiken maken van beschermende software.

GOOSE helpt u voldoen aan AVG-wet

Met GOOSE voldoet u aan de wet omdat u uw bedrijfsdata ook buiten kantoor online beschermt tegen hacking. Omdat de internetcriminaliteit stijgt, is het bijna niet de vraag óf het u gaat treffen, maar wanneer. U kunt het zakelijk gebruiken, maar ook kunnen uw werknemers op vakantie veilig gebruik maken van hun mail. Zonder dat u gelijk een lek in uw internet security oplevert.

GOOSE helpt u uw data online te beschermen wanneer uw medewerkers mobiel werken. Hierdoor kunt u veilig samenwerken, bewaakt u klantgegevens en houdt u uw data veilig van hackers. Allemaal door een VPN verbinding van GOOSE!

Voorkom datalekken en hoge boetes

Met onze VPN-software bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfsgegevens online versleuteld zijn. Daarmee voorkomt u datalekken, reputatieschade en hoge boetes (maximaal € 20 miljoen of 4% van de bedrijfsomzet). Met GOOSE VPN kiest u voor een gesloten netwerk.

THE CLOUD
IS IN OUR DNA.